Ny i Danmark

Her på siden kan du læse og orientere dig om vores forskellige integrationsindsatser, og finde svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om uddannelse og arbejde.


Integrationskontrakt, ophold og statsborgerskab

Luk alle
Åben alle

Opholdstilladelse

  • Det er Udlændingestyrelsen der bestemmer, om du kan få ophold i Danmark
  • Når du får ophold, er det meget vigtigt, at du læser din opholdstilladelse. Din sagsbehandler på jobcentret vil gennemgå din opholdstilladelse sammen med dig. I din opholdstilladelse står de regler der gælder for dig.
  • Det er vigtigt, at du forholder dig til de regler der er gældende for dig.
  • Din opholdstilladelse er et vigtigt og personligt dokument, som består af 6–12 sider. Det er meget vigtigt, at du passer på din opholdstilladelse og opbevare den et sikkert sted.

Forlængelse af opholdstilladelsen

  • Det er udlændingestyrelsen, der bestemmer om du kan få forlænget din opholdstilladelse
  • Du er selv ansvarlig for at forlænge din opholdstilladelse, inden den udløber. I din opholdstilladelse kan du se, hvilken dato din opholdstilladelse er gyldig til
  • Ofte vil Udlændingestyrelsen kontakte dig et par måneder før din opholdstilladelse udløber, og fortælle dig om hvilke oplysninger de skal bruge, hvis du ønsker din opholdstilladelse forlænget
  • Har du ikke hørt fra Udlændingestyrelsen senest 1 måned før din opholdstilladelse udløber, skal du kontakte Udlændingestyrelsen. Du kan kontakte dem via nyidanmark.dk eller på telefon 35 36 66 00
  • Har du ansøgt om forlænget opholdstilladelse inden for tidsfristen, har du lovligt ophold i Danmark, imens din ansøgning behandles
  • En af betingelserne for at du kan få forlænget din opholdstilladelse er, at grundlaget for din nuværende opholdstilladelse stadig er til stede
  • Er du flygtning kan en rejse til dit hjemland betyde, at din opholdstilladelse ikke bliver forlænget
  • Du kan ansøge om forlængelse af ophold via nyidanmark.dk

Permanent opholdstilladelse 

Det er udlændingestyrelsen der afgør, om du kan få permanent opholdstilladelse.

Der kan du også læse hvilke betingelser, du skal opfylde for at kunne opnå permanent opholdstilladelse.

Hos Udlændingestyrelsens Borgerservice kan du få yderligere vejledning og her kan du også bestille tid for betjening af: 

  • Biometri
  • Pas
  • Tilbagerejsetilladelse
  • Visumforlængelse
  • Afhentning af laissez-passer

Udlændingestyrelsens Borgerservice (tættest på Faaborg-Midtfyn Kommune er):

Borgerservice Odense (indgang på modsat side af bygningen, ud til Thomas B. Thriges Gade)
Dannebrogsgade 3,1.
5000 Odense C.

Har du opholdstilladelse som familiesammenført skal du bruge et gyldigt pas, når du skal forlænge din opholdstilladelse. 

Har du spørgsmål til din opholdstilladelse, dit statsborgerskab eller familiesammenføring, kan du finde hjælp her:

Statsborgerskab

Det er Folketinget der kan give udenlandske statsborgere indfødsret ved naturalisation - det vil sige ved lov. Indfødsret er det samme som statsborgerskab.

Søg om statsborgerskab

Du ansøger om statsborgerskab via borger.dk. Ansøgningen bliver sendt til Udlændinge- og Integrationsministeriet, som tager stilling til, om du er berettiget til dansk statsborgerskab.

Du skal opfylde nogle betingelser for at få dansk statsborgerskab 

Hvis du som udenlandsk statsborger ønsker at få dansk statsborgerskab, skal du opfylde en række betingelser.

Hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til din opholdstilladelse, dit statsborgerskab eller familiesammenføring, kan du finde hjælp på hjemmesiden nyidanmark.dk.

Beskæftigelse

Luk alle
Åben alle

Beskæftigelsesindsatsen

Igennem Jobcentret tilbyder vi: 

  • Hjælp til jobsøgning og introduktion til det danske arbejdsmarked
  • Hjælp med at finde løntilskudsjob og virksomhedspraktik

Hvis du er ledig, kan kommunen tilbyde dig at komme i virksomhedspraktik eller løntilskud. Virksomhedspraktikken kan hjælpe dig til at opnå erfaring og kvalifikationer og i nogle tilfælde fast arbejde.

Løntilskud betyder, at du bliver ansat i en virksomhed og får udbetalt løn, ligesom dine kolleger, men at virksomheden får et tilskud til din løn i den periode du er ansat i løntilskudsjobbet. 

Starter arbejde og stopper arbejde

Når du starter eller stopper arbejde, skal du huske at give besked til kommunen. Det er tilladt, at have deltidsarbejde og samtidig få selvforsørgelses- og hjemrejseydelse.

Din løn skal fratrækkes i ydelsen. Hvis din løn ikke er så høj, kan du have ret til selvforsørgelses- og hjemrejseydelse.

  • Hvis du starter i arbejde, skal du huske at rette din forskudsopgørelse på SKAT.
  • Hvis du stopper arbejde, skal du huske at rette din forskudsopgørelse på SKAT.

I Danmark er der forskel på indtægt herunder SU, selvforsørgelses- og hjemrejseydelse og løn. SKAT kan kontaktes hvis du har spørgsmål til:

  • Skattekort, frikort, trækprocent
  • Fradrag for fx kørsel og håndværkerudgifter
  • Restskat og betaling
  • Penge tilbage i skat.

Telefonnummer til SKAT 72 22 28 28

Hvis du har fået ydelse af kommunen og kommer i arbejde, skal du give kommunen besked, så snart du kommer i arbejde.

Når du får arbejde, har du ret til beskæftigelsesfradrag. Du skal derfor meddele SKAT, at du er i beskæftigelse, så du kan få et nyt skattekort og forskudsopgørelse.

Når du er i arbejde, kan du melde dig ind i en A-kasse og/eller fagforening. Når du er medlem af en A-kasse, kan du efter opfyldelse af visse betingelser optjene ret til at modtage dagpenge, hvis du skulle blive ledig.

Uddannelse

Luk alle
Åben alle

Danskuddannelsen

Når du kommer til Danmark, er det vigtigt at lære dansk og danskuddannelsen er en del af dit selvforsørgelses- og hjemrejseprogram eller dit introduktionsprogram i Danmark.

På Danskuddannelsen lærer du at forstå, tale, læse og skrive dansk. Du får også viden om kultur og samfundsforhold i Danmark - herunder grundlæggende introduktion til det danske arbejdsmarked, uddannelsestilbud og demokrati.

Faaborg-Midtfyn Kommune betaler for din danskuddannelse, og du har ret til undervisning i op til 5 år. Den 5-årige periode begynder den dag, du første gang henvises til danskuddannelse,  uanset om du benytter tilbuddet, eller ej.

Du har ret til en gratis danskuddannelse. Danskuddannelsen er opdelt på 3 niveauer:

  • Danskuddannelse 1
  • Danskuddannelse 2
  • Danskuddannelse 3

På hver danskuddannelse er der 6 moduler. 

Før opstart på danskuddannelse

For at du kan blive placeret på det danskuddannelsesniveau, der er det rigtige for dig, skal du gennemføre en test og en vurdering af din skolegang fra dit hjemlandet. Det er sprogskolen, der tester og vurdere hvilket niveau, du skal tilmeldes. 

Danskuddannelse 1

Er for kursister, som ikke kan læse og skrive på deres modersmål, samt latinske analfabeter, som ikke kan et europæisk skriftsystem. Målet for undervisningen er grundlæggende færdigheder i mundtligt dansk og læse- skrivefærdigheder med henblik på at kunne klare sig på det danske arbejdsmarked og som borger i det danske samfund.

Danskuddannelse 2

Er for kursister, som har en kort skole- og uddannelsesbaggrund fra hjemlandet. Målet for undervisningen er at forstå, tale og læse dansk med henblik på at kunne klare sig på det danske arbejdsmarked, i efterfølgende arbejdsmarkedsuddannelse og som borger i det danske samfund.

Danskuddannelse 3

Er for kursister, som har en mellemlang eller lang skole- og uddannelsesbaggrund. Det kan være erhvervsuddannelser, en gymnasieuddannelse eller en videregående uddannelse. Målet for Danskuddannelse 3 er, at kursisterne skal kunne få et job eller tage fortsat uddannelse samt kunne fungere aktivt som borger i det danske samfund.

Danskuddannelser til voksne udlændinge

 

Danskuddannelsen i Faaborg-Midtfyn kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune anvender AFO job og dansk som leverandør af danskuddannelse. AOF har forskellige lokationer som er i Faaborg, Odense og Svendborg.

AOF Faaborg
Herregårdscenteret 109
5600 Faaborg

AOF Odense
Østergade 32
5000 Odense C.

AOF Svendborg
Viebæltet 5
5700 Svendborg

Telefonnummer 76 10 63 70 er til alle AOF afdelinger. 

Du kan læse mere om AOF Jog og dansk og de muligheder de tilbyder på: 

Danskprøve

Dansk på A1-niveau og A2-niveau er ikke en del af danskuddannelse. Det er Udlændingemyndighederne der tilbyder en danskprøve på A1-niveau og A2-niveau.

Du har selv ansvaret for at forberede sig til prøverne. Du har selv ansvaret for at overholde tidsfristerne for prøveaflæggelsen. Hvis du ikke består indenfor tidsfristerne, kan du miste din opholdstilladelse i Danmark.


Tilmelding

Du kan tilmelde dig Danskprøve A1 eller Danskprøve A2 på danskprøve.dk. Danskprøverne A1 og A2 er mundtlige prøver, som afholdes hos Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter i Glostrup og hos Sprogcenter Vejle.

Gebyret for tilmelding til Danskprøve A1 og A2 er 2.820,70 kr. (2021-niveau) pr. tilmeldte prøve.

For at du kan tilmelde dig Danskprøve A1 eller A2, skal du enten have et CPR-nr. eller et person ID. Hvis du hverken har et CPR-nr. eller et person ID, skal du kontakte Udlændingestyrelsen på e-mailadressen: danskproven@us.dk. Du kan i den situation få tildelt et person ID, så du kan tilmelde dig Danskprøve A1 eller A2.

Flere muligheder for uddannelse

Forberedende voksenundervisning (FVU)

Gennem VUC kan du deltage i forskellige forløb.

Forberedende voksenundervisning er undervisning for dig, der gerne vil blive bedre til at læse, skrive eller regne.
FVU start er for dig der er 2-sproget. Er dansk dit andetsprog, og vil du gerne styrke dine mundtlige evner i dansk, så er FVU-start godt for dig.

Læs mere om FVU-Læsning, skrivning og regning for voksne - HF + VUC Fyn

AMU-kurser

Arbejdsmarkedsrettede uddannelsesforløb som afholder erhvervsrettede kurser indenfor mange fag. Her er der mulighed for at få kursus lige fra truckcertifikat, kørebevis til lastbilskørsel til hygiejne bevis.
Betingelserne for at deltage på Amu uddannelse er forskellige i forhold til om man er ledig eller i job.

Læs mere på AMUSyd

Mesterlærling

Læs mere om vejen som mesterlærling

Voksenlærling

Læs mere om voksenlærling her

Uddannelse fra hjemlandet

Hvis du har en uddannelse fra dit hjemland, har du mulighed for at få den bedømt. 


Bolig

Luk alle
Åben alle

Boliganvisning - midlertidige og permanente boliger

Udlændingestyrelsen træffer afgørelse om, hvilken kommune du skal bo i, når du er meddelt en opholdstilladelse.

Kommunen skal anvise dig en midlertidig bolig indenfor kommunens grænser. I Integrationsloven er der ikke et særligt krav om, at den anviste bolig skal være en selvstændig bolig. Det antages således, at kommunen, efter omstændighederne, f.eks. kan anvise en flygtning til et kollegieværelse eller et bofællesskab.

Faaborg-Midtfyn kommune boligplacerer langt de fleste flygtninge i midlertidige boliger i bofællesskaber.

Når du bor i en midlertidig bolig, vil du blive opkrævet en månedlig afgift (egenbetaling) til betaling af den midlertidige bolig. Egenbetalingen for midlertidige boliger er fastsat i Integrationsloven.

Når du har fået fuldtidsarbejde, kan du ikke bo i en midlertidig bolig. Kontakt boligmedarbejderen i Faaborg-Midtfyn kommune, hvis du har brug for råd og vejledning til boligsøgning.

Hvis du er familiesammenført er kommunen ikke forpligtiget til at finde en bolig til dig. Der forventes, at du bor sammen med den person, der er givet familiesammenføring til. Du kan læse reglerne i din opholdstilladelse.

Fra midlertidig til permanent bolig

Kommunen har kun pligt til at anvise én permanent bolig. Får du senere behov for en anden bolig, f.eks. som følge af familiesammenføring eller flytning til en anden kommune, har kommunen, efter reglerne i integrationsloven ikke, pligt til at anvise en ny bolig.

Hvis du flytter fra midlertidig bolig til permanent bolig, skal du være opmærksom på:

• Du betaler selv for strøm, varme og vand ligesom du har gjort i den midlertidige bolig
• Du skal selv købe eller anskaffe møbler samt stå for flytning
• Du skal fortsat tage hensyn til dine naboer
• Du skal overholde gældende regler for affaldssortering
• Du kan tegne en indboforsikring i et forsikringsselskab

Når dit integrationsprogram slutter (efter 5 år), kan du flytte til en anden kommune, hvis du vil. Du er selv ansvarlig for flytningen og for at finde en bolig. Du har pligt til at meddele flytning og bopæl til kommunen.

Hvis I ønsker at flytte til anden bolig, skal I selv finde den. Hvis I ikke har mulighed for selv at finde en bolig, har I samme adgang til at få hjælp fra kommunen, som alle andre boligtrængende borgere efter de almindelige principper og regler for løsning af de kommunale boligsociale opgaver.

Indeklima

Det er altid godt at have et sundt indeklima i sin bolig. Har du brug for viden om indeklima kan du se følgende video:


Fritidsliv for børn, unge og forældre 

Luk alle
Åben alle

Inspiration til valg af fritidsaktivitet

I Danmark er der en lang tradition for, at de fleste børn og voksne går til en aktivitet i deres fritid. 

Med et aktivt fritidsliv har du mulighed for at møde nye mennesker, få nye venner og udvikle dit sprog, dine talenter, dine interesser og få et sundere liv.

Du kan gå til gymnastik, svømning, kampsport, fodbold, håndbold, badminton, musik, kunst og meget mere. Du deltager ofte 1 gang om ugen, henover en sæson. For nogle fritidsaktiviteter kan der også være kampe i weekenderne.

Hvis du vælger holdsport, er det vigtigt at vide, at trænerne er frivillige. At være frivillig betyder, at man ikke får løn. Derfor skal du som forældre, følge dit barn til aktiviteten, bliver der under træning og følge dit barn hjem igen. Din tilstedeværelse er vigtig, fordi det hjælper dig til at kunne hjælpe dit barn med at forstå og overholde reglerne. Det er vigtigt, at man møder op så tit som muligt og helst hver gang.

Der er mange tilbud og du kan finde inspiration her på kommunens hjemmeside eller hos de enkelte foreninger. 

For de fleste fritidsaktiviteter gælder det, at man kan kontakte foreningen og aftale en gratis prøvegang for at se om, det er den rigtige aktivitet, man har valgt.

Du kan søge på en aktivitet på fritidsportalen og se om, der er noget i nærheden af, hvor du bor:

Læs mere på fritidsportalen

Få inspiration til hvad du kan melde dig eller dit barn til: 

0-6 år og opefter:

Gymnastik

I mange gymnastikforeninger tilbyder de ”Forældre – barn gymnastik”. Du kan med dit barn fra ca. 1– 3 år lege og udvikle dit barns motorik og færdigheder.

Se eksempler på hold her: Børne- og ungdomshold - Faaborg Gymnastikforening

Svømning

Danmark har 8.750 km. kystlinje og du er aldrig mere end 52 km fra kysten. Altså adgang til rigtigt meget vand.
Derfor vælger mange forældre at gå til svømning med deres børn fra en tidlig alder. Helt ned til dit barn er 4 uger. Svømning handler ikke kun om at lære at svømme men også udvikle motorikken og udvikle de sociale kompetencer.

Se eksempler på hold her

Spejder

Man kan gå til Spejder hele livet. Spejder handler om fællesskab og at være ude i naturen. Det handler om at lære at lave bål, snitte med knive, bruge et kompas, bygge bivuakker og meget mere.

Læs mere om Hvad er en spejder?

Se eksempler på hold her

5-18 år: 

Fodbold

Når dit barn er fem år, kan du beslutte, om de er klar til at komme på et fodboldhold. Programmerne til denne aldersgruppe handler mere om at have det sjovt, kammeratskab og mindre om konkurrence. Børnene lærer spillet at kende med lette øvelser og grundlæggende teknikker. Når de er syv eller ældre, kan de få mere konkurrencedygtig træning og begynde at deltage i rigtige kampe. På de små hold spiller piger og drenge sammen. Det er vigtigt at børnene har tøj på, de kan træne i og rigtige fodboldsko. I vinterhalvåret er der træning indenfor og resten af året foregår det udenfor.

Se eksempler på hold her

Billedskole

Hvis dit barn kan lide det kreative og kunst aktiviteter; male, tegne, arbejde med skulptur, designe m.m. findes der forskellige billedskoler i kommunen.

Se eksempler på hold her

Karate

Karate er en kampsport der styrker evnen til koncentration og koordination, opbygger selvtillid og giver en god kondition.

Se eksempler på hold her

7. kl. - 18 år

Det kan være rigtig svært at være ung og finde ud af hvem man er og hvad man trives med.

For unge med flygtningebaggrund og som måske har udfordringer med det danske sprog, er det ekstra svært at udvide sit netværk og få gode venner og finde noget fornuftigt at bruge sin fritid på.

Ungdomsskolen er et tilbud, skoleelever kan bruge i deres fritid. Her kan de tilmelde sig sammen med andre unge til fx E-sport, filmskole, gå i filmklub, få knallert-kørekort, sejle i kajak, være med i et ungdomsråd og meget mere.

Du som forældre kan hjælpe den unge i kontakt med ungdomsskolen eller bede skolen om hjælp.

Se eksempler på hold her

15-30 år

Dansk flygtningehjælp ungdom har flere forskellige aktivitetsgrupper rundt i hele landet.
Her mødes unge med og uden flygtningebaggrund til mad, sport, brætspil, kunst og meget andet. De har en afdeling i Odense.

Læs mere om DFUNK - Dansk Flygtningehjælp

Tilmelding og økonomisk støtte

Det koster penge at gå til en aktivitet, men der er gode muligheder for at søge økonomisk hjælp.

Du kan udfylde denne pjece og aflevere på dit barns skole – så bliver i kontaktet af en fritidsvejleder Fra Red Barnet.

Du kan også kontakte den koordinerende fritidsvejleder i Red Barnet på: 

Mail: godfritidfaaborgmidtfyn@redbarnet.dk  eller telefon: 24 79 94 14

 

Er du under den 5-årige integrationsperiode, kan du også kontakte:

Familiekonsulent Lise Toudal Simonsen / Telefon: 72 53 73 38 eller mail: litos@fmk.dk

Du kan også søge økonomisk støtte til kontingent gennem fritidspuljen i Dansk flygtningehjælp:

Frivillige samarbejdspartnere og tilbud

Luk alle
Åben alle

Frivillige -en ekstra hjælp til dig

I Faaborg-Midtfyn kommune har vi mange frivillige som er klar til at hjælpe dig. Mange frivillige er repræsenteret igennem forskellige organisationer og du kan læse om nogle af tilbuddene her: 

 

Frivillig sprogmentorer 

Faaborg-Midtfyn Kommune og Røde Kors Midtfyn har et samarbejde om, at stille frivillige sprogmentorer til rådighed.

Formålet med at have en frivillig sprogmentor er at støtte den sproglige udvikling i forbindelse med en praktikplads. Sprogmentor deltager gerne på praktikstedet, men sprogtræningen kan også ske udenfor praktikstedet, hvor der stadig er fokus på det fagsprog som der bruges i praktikken.

Du kan få en frivillig sprogmentor, når du deltager i en praktik. Det vil være enten din Jobkonsulent eller Jobmentor der starter forløbet op. Har du brug for en sprogmentor, så snak med din Jobkonsulent, Jobmentor eller sagsbehandler om det.

Kontakt aktivitetsleder Knud Rasmussen på mail knud.rasmussen48@outlook.dk

 

Gældsrådgivningen

Er din gæld blevet uoverkommelig, kan du få gratis hjælp og rådgivning hos Gældsrådgivningen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Rådgivningen er fortrolig, uvildig og gratis.

Den frivillige gældsrådgivning i Faaborg Midtfyn c/o Frivilligcenter & Selvhjælp Midtfyn, Østre Ringvej 39, 5750 Ringe. Telefon 53 97 95 18 eller mail Gaeldsraadgivningen@gmail.com

 

Den Frie Rådgivning i Odense

Problemer i hverdagen kan hurtigt blive uoverskuelige, hvis der ikke bliver reageret på dem. Den Frie Rådgivning i Odense kan hjælpe dig med at få overblik og få løst problemet, så du selv får indblik i løsningen.

Hvad kan Den Frie Rådgivning i Odense hjælpe med:

  • Forstå vanskelige breve fra eksempelvis sagsbehandlere, myndigheder mv.
  • Udfylde skemaer til for eksempel kommunen og Udlændingestyrelsen
  • Ringe eller skrive til myndigheder eller firmaer
  • MitID, Digital Post og netbank

Hjælp til selvhjælp:

Den Frie Rådgivning i Odense arbejder ud fra et princip om hjælp til selvhjælp. Det gør de ved at inddrage dig i processen og løsningen omkring de problemstillinger, du henvender sig med.

Hjælpen er desuden af praktisk art. Det vil sige, at de for eksempel hjælper med at udfylde skemaer og ansøgninger, formidler kontakt til diverse myndigheder og private instanser.

Her kan du læse mere om Den Frie Rådgivning og se deres åbningstider. 


Dansk Flygtningehjælp, Ringe

Ved Dansk Flygtningehjælp i Ringe har du mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. 

Aktivitet

Hvornår

Hvor

For hvem

Onsdagscafé Hver onsdag fra 18.00-20.00 Café Guldhøj, Floravej 11, 5750 Ringe Alle er velkomne uden forudgående tilmelding.
Lektiecafé for børn i 7-10 klasse Hver onsdag i skoleåret fra 15.00-17.00

Café Guldhøj, Floravej 11, 5750 Ringe

Tilmelding til Helene. 
helene@ravno.dk
Rådgivning og lektiehjælp til voksne Efter aftale Café Guldhøj, Floravej 11, 5750 Ringe Tilmelding til Helene
helene@ravno.dk

 

Kontakt:
Helene Jakobsen
Telefon 30 34 68 30
Mail helene@ravno.dk

 

Dansk Flygtningehjælp, Faaborg

Frivilliggruppen, under Dansk Flygtningehjælp i Faaborg har mange spændende aktiviteter henvendt til dig som flygtning. Du har blandt andet mulighed for at deltage i:

  • Lektiehjælp til både voksne og børn
  • At få en kontaktfamilie
  • Kulturelle aktiviteter
  • Udflugter
  • Svømning for kvinder og for familier
  • Støtte til idrætsaktiviteter, bl.a. fitness
  • Hverdagsrådgivning
  • Samtalecaféer

Vil du høre mere om dine mulighed for at deltage i en aktivitet, kan du kontakte Dansk Flygtningehjælps formand i Faaborg:

Jens Bruntse
Telefon 22 30 82 58
Mail jorgenbachler59@gmail.com

 

Snaksammen - Et onlinetilbud til dig, der mangler nogen at snakke med

SnakSammen er et Røde Kors tilbud til dig der mangler nogen at snakke med. I kan se hinanden under snakken, som foregår via video på enten pc, tablet eller smartphone. SnakSammen er for alle, der ønsker social kontakt i det daglige.

De frivillige du møder i samtalerne er helt almindelige mennesker. Sammen finder I ud af, hvad I skal snakke om. 

Samtalerne varer 15-30 minutter, og du kan booke tider i de tidsrum, der passer dig bedst.

Spørgsmål? Kontakt os

Integration

Lindevej 5
5750 Ringe

Telefon: 72 53 05 30

Skriv sikkert til Integration

Telefontider
Mandag-tirsdag-onsdag 8.00 - 15.30
Torsdag 8.00 - 17.30
Fredag 8.00 - 12.00

Åbningstider
Mandag 8.00 - 15.00
Tirsdag 8.00 - 15.00
Onsdag 8.00 - 15.00
Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 12.30