Alkoholproblemer kan ramme alle, men der er gratis og anonym hjælp at få

Rusmiddelcenter Faaborg-Midtfyn tilbyder gratis rådgivning og behandling til personer, der har problemer med alkohol eller andre rusmidler.

16. september 2024

Sammen med organisationen Alkohol og Samfund sætter vi i uge 40 fokus på, at der er gratis hjælp at få, hvis du eller en du kender drikker for meget.

I Faaborg-Midtfyn Kommune tilbyder vi gratis rådgivning og behandling til personer, der har problemer med alkohol eller andre rusmidler. Behandlingen bliver tilpasset den enkeltes behov, og den giver gode muligheder for at få et fornuftigt forhold til alkohol eller helt at holde op med at drikke.

Kom til åbent hus den 2. oktober

Som noget nyt holder Rusmiddelcenter Faaborg-Midtfyn åbent hus onsdag den 2. oktober kl. 17-19 på Nørregade 4 i Faaborg. Her kan du få en rundvisning og høre om vores behandlingstilbud. Alle er velkomne, og det kræver ikke tilmelding.

Rusmiddelcenteret har en afdeling i både Faaborg og Ringe, men behandlingen kan også foregå i dit eget hjem, hvis du ønsker det. Det kræver ingen henvisning at modtage behandling i Rusmiddelcentret, og du kan være anonym.

Hvis du er pårørende eller bekymret for en i din omgangskreds, er du også velkommen til at kontakte medarbejderne i Rusmiddelcenteret for at få råd og vejledning til, hvordan du kan gribe situationen an og hjælpe personen i gang med behandling.

Du kan læse mere om vores tilbud og kontakte Rusmiddelcenter Faaborg-Midtfyn her.

Spørgsmål? Kontakt os

Alkoholmisbrug og stofmisbrug

Alkoholbehandlingen
Nørregade 4
5600 Faaborg

Telefon: 72 53 66 10

Telefontid:
Alle hverdage klokken 08.00 – 12.00

Behandling af abstinenser (efter aftale):
Onsdag klokken 08.45 – 10.00 i Faaborg


Stofmisbrugsbehandlingen
Nørregade 4
5600 Faaborg

Telefon: 72 53 66 10

Telefontid:
Alle hverdage klokken 08.00 – 12.00

Efter aftale tilbyder vi også rådgivning andre steder i kommunen.


Send sikker post via borger.dk 

Send sikker post via virk.dk 

 

Afdelingsleder
Gitte Spangtoft
Mail: gspan@fmk.dk 
Telefon: 72 53 28 59