Fyraftensmøde for foreninger og aktører: Hvordan skal du søge tilladelse til dit næste arrangement?

Fyraftensmøde om tilladelser og brandsikkerhed til arrangementer og events

Hvornår? Tirsdag den 17. september 2024 kl. 17 – 19

Hvor? Idrætscenter Midtfyn, Floravej 34 5750 Ringe.

Hvem? Kurset er for jer, der arrangerer events og arrangementer – både indendørs og udendørs og er for alle typer foreninger og aktører.

Der er mange regler du skal forholde dig til som arrangør af events. Det gælder både arrangementer, hvor mange mennesker er samlet udendørs eller indendørs, eller hvor der er tale om overnatning. Arrangerer du kulturnat, udendørs koncert, sportsstævne, byfest, kræmmermarked eller lignende, er det aktuelt for dig. På dette kursus fortæller Kenny Christensen fra Beredskab FYN og byggesagsbehandler Bjarke Nielsen om, hvordan du skal forholde dig til tilladelser som arrangør.

Fyraftensmødet anbefales til arrangører af større arrangementer, da der er mange detaljer, du skal overveje og dokumentere, når du skal i gang med at søge om tilladelse til et arrangement hos Faaborg-Midtfyn Kommune.


Tilmeldingslink:  https://fmk.nemtilmeld.dk/125/

Alle typer foreninger, kulturaktører, lokalråd og uorganiserede aktører i Faaborg-Midtfyn Kommune er inviteret til at deltage – og vi håber I vil dele invitationen med de andre i bestyrelsen, i hallen eller andre der kan have interesse.