Kom med på annoncering af efterårets ferieaktiviteter

Arrangerer jeres forening aktiviteter for kommunens børn, unge og familier i efterårsferien?

Det er blevet tid til at opdatere vores nye hjemmeside www.fmkferietid.dk så alle efterårets aktiviteter kan komme ud til kommunes børn og unge. Vi giver jer foreninger og kulturaktører mulighed for, at få jeres aktiviteter på hjemmesiden og dermed ekstra reklame.

For at komme på hjemmesiden er alt du skal gøre blot at udfylde dette spørgeskema: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=9K9HJJNQJK32.

Husk at gøre det så detaljeret som muligt, så alle de rigtige informationer kommer på hjemmesiden. Derudover vil vi gerne at I vedhæfter et billede af aktiviteten så kommunens børn, unge og familier kan se hvilke aktiviteter de kan se frem til i efterårsferien. Eller endnu bedre hvis i har en video af aktiviteten, så er i mere end velkommen til at sende den til mailen: sibru@fmk.dk, så bliver den sat på hjemmesiden med jeres aktivitet.

Skoler, daginstitutioner, haller og biblioteker vil modtage reklame for hjemmesiden, og man vil derigennem kunne gå ind og finde alle de spændende aktiviteter.

Vi glæder os til at se alle jeres fede ferieaktiviteter blive lagt op!

Hvis I har spørgsmål til spørgeskemaet eller brug for hjælp, er i mere end velkommen til at kontakte Signe Bruun (studentermedhjælper) på mail sibru@fmk.dk, eller kontakte os på tlf: 72 53 80 00.