Kom til borgermøde om ny lokalplan i Nr. Lyndelse

Mandag den 26. august 2024 er borgerne i Nr. Lyndelse og andre interesserede inviteret til møde om forslag til en ny lokalplan, der kan muliggøre etableringen af en Rema 1000-butik i byen.

20. august 2024

 

Visualisering af Rema 1000-butik i Nr. Lyndelse

Visualisering af en Rema1000-butik i Nr. Lyndelse bymidte.

Rema1000 ønsker at etablere en dagligvarebutik i Nr. Lyndelse, og før det kan lade sig gøre, skal der laves en lokalplan for Nr. Lyndelse, der gør etableringen af en dagligvarebutik mulig inden for bygrænsen. Lokalplanen skal samtidig være i overensstemmelse med den masterplan, der er udformet for Nr. Lyndelse – Nr. Søby ”En oase tæt på storbyen”.

Faaborg-Midtfyn Kommune inviterer derfor borgere i Nr. Lyndelse og andre interesserede til orienteringsmøde mandag den 26. august, hvor lokalplanens indhold og planlægningsproces gennemgås. Lokalplanen skal sikre, at bebyggelse passer til bymidtens eksisterende miljø og skala, og at området får et grønt og ensartet udtryk som de øvrige grønne områder i bymidten.

Tilmeld dig senest 22. august

Borgermødet finder sted mandag den 26. august klokken 19-21 på Carl Nielsen Skolen, Lumbyvej 64, 5792 Årslev (Nr. Lyndelse). Alle er velkomne.

Tilmelding skal ske til plan@fmk.dk senest torsdag den 22. august.

Frist for høringssvar er 6. september

Indsigelser, ændringsforslag eller bemærkninger til planforslagene skal sendes skriftligt til Faaborg-Midtfyn Kommune, og være kommunen i hænde senest den 6. september 2024. Enten på mail: planogkultur-post@fmk.dk eller til Plan, Mellemgade 15, 5600 Faaborg eller via Sikker Post.

Hvis du bruger Sikker Post, kan du følge denne vejledning: Vælg "Skriv ny post". Vælg derefter Faaborg-Midtfyn Kommune som modtager. Vælg "fysisk planlægning" og "lokalplanlægning". 

Du kan læse lokalplansforslaget på vores hjemmeside.

Du kan også læse masterplanen for Nr. Lyndelse - Nr. Søby på vores hjemmeside.