Invitation til 4. netværksmøde i det nye fødevarenetværk for virksomheder i Faaborg-Midtfyns Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune og Food & Bio Cluster Denmark har etableret Faaborg-Midtfyn Fødevarenetværk, der har til formål at styrke fødevaresektoren på Sydfyn. Netværket er skabt med det formål at styrke samarbejdet, dele erfaringer og ressourcer for at fremme innovationen, vækst og bæredygtighed.

7. november 2024

Den 26. november 2024 vil Nørre Søby Slagteren og Midtfyns Bryghus være fælles vært for dette fjerde netværksmøde, hvor der vil være fokus på muligt samarbejde med Heartland Festival 2025 samt medlemmernes erfaring med ESG, og hvordan man få hjælp til at komme i gang. 

Dagens program:

13.30 -14.00: Ankomst, netværk og kort velkommen til netværksmødet ved Claus og Mette

14.00-14.30: Velkommen til Midtfyns Bryghus  - Hvad rører sig hos os? Ved Sara Lynn Szweda 

14.30-15.15: Muligheder for samarbejde med Heartland Festival 2025 

  • Koncepter og muligheder for samarbejde ved Heartland
  • Palleshavegaards samarbejde med Heartland ved Mathias Olsen, Palleshavegaard

15.15-15.30: Kort pause

15.30-16.00: Virksomhedspræsentation ved Nørre Søby Slagteren - Hvad rører sig hos os? Ved Ronni Black Nielsen

16.00-16.30: Tema om ESG i fødevarevirksomheder

  • Muligheder for hjælp via Erhvervshus Fyn ved Philip Eldridge, Sustainability Consultant, Erhvervshus Fyn
  • Midtfyns Bryghus erfaringer med Klimakompasset ved Sara Lynn Szweda, Midtfyns Bryghus
  • Diskussion og erfaringsudveksling i plenum

16.30-17.00: Netværk og lidt til ganen fra Nørre Søby Slagteren og Midtfyns Bryghus

 

Tilmelding til netværksmøde

Tilmeldingsfrist den 21. november 



Arrangementet afholdes:

Midtfyns Bryghus, Industrivej 11, 5792 Årslev, Danmark

 

Kontakt:

Mette Abrahamsen

Tlf: 7253 8999

mail: meabr@fmk.dk

 

Faaborg-Midtfyn Fødevarenetværk er primært for fødevarevirksomheder i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Netværket mødes 3-4 årligt og vil være for etablerede Faaborg-Midtfynske fødevarevirksomheder og iværksættere vil drives af Food & Bio Cluster Denmarks, der med sine 450 fødevareerhvervsmedlemmer er Danmarks største innovationsnetværk for agro- og fødevaresektorerne. Formatet for netværksmøderne vil være nogenlunde fast med et oplæg fra værten, et eksternt oplæg med dagens tema og en workshop/netværksøvelse. Temaerne for hvert møde er medlemmerne selv med til at definere.