Godkendelse efter vandløbsloven til at etablere en kreaturbro over privat vandløb på Lyø

Krydsningstilladelse, matr.nr. 5d og 6a Lyø, Faaborg Jorder, Lyø. Klagefrist: 6. september 2023

Naturstyrelsen Fyn har den 28. februar 2023 søgt om tilladelse til at etablere en kreaturbro over et privat vandløb på Lyø.

Der meddeles godkendelse til at etablere en kreaturbro over et privat vandløb på Lyø på matr.nr. 5d og 6a Lyø, Faaborg Jorder.

Krydsningstilladelse: Godkendelse efter vandløbsloven til at etablere en kreaturbro over privat vandløb på Lyø, matr.nr. 5d og 6a Lyø, Faaborg Jorder

Klagefrist: 6. september 2023

Luk alle
Åben alle

Klager efter Vandløbsloven

Læs om dine muligheder for at klage over en afgørelse.

Afgørelsen kan i medfør af vandløbslovens § 80 påklages til Natur- og Fødevareklagenævnet.

Hvem kan klage?

De, der kan klage er:

  • den part, som afgørelsen er rettet til
  • enhver der må antages at have en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald
  • en berørt nationalparkfond oprettet efter lov om nationalparker
  • Danmarks Sportsfiskerforbund
  • Danmarks Naturfredningsforening.

Tilladelsen må ikke bruges, før fristen for at klage er løbet ud. Hvis en klage er indgivet i tide, har den opsættende virkning for afgørelsen, medmindre klagemyndigheden bestemmer andet.

Send din klage via Nævnenes Hus

Klageportalen

Klager til Mæglingsteamet for Miljø- og Fødevareklagenævnet eller Planklagenævnet indsendes via klageportalen for Nævnenes Hus.

Du skal bruge Klageportalen ved Nævnenes Hus, hvis du vil sende en klage.

Her finder du en oversigt over alle nævn i Nævnenes Hus. 

Send din klage via Nævnenes Hus


Du betaler et gebyr for at klage

Når du klager, skal du betale et gebyr. 

Klagen sendes til Faaborg-Midtfyn Kommune, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for Faaborg-Midtfyn Kommune.

Klagen skal være tilgængelig for Faaborg-Midtfyn Kommune i Klageportalen (det vil sige, at klager har godkendt og betalt gebyr/bestilt en faktura i Klageportalen) senest på dagen for klagefristens udløb.

Hvis du ikke er tilfreds med afgørelsen og vil klage til domstolene, skal det ske senest seks måneder efter, du har fået afgørelsen. test

Dispensation fra Klageportalen

Planklagenævnet og Miljø- og Fødevareklagenævnet skal afvise klager, der kommer uden om Klageportalen. Der kan dog ske undtagelser, hvis der er særlige grunde til det.

Hvis du har en god grund til, at du ikke kan bruge portalen og gerne vil fritages for kravet, skal du sende os en mail og fortælle hvorfor.

Vi sender din anmodning videre til Planklagenævnet eller Miljø- og Fødevareklagenævnet, som afgør, om du kan slippe for at bruge portalen. 

Du kan anlægge sag ved domstolene

Når Planklagenævnet eller Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet en afgørelse, kan du ikke klage over det til en anden administrativ myndighed.

Du kan i stedet prøve en afgørelse ved domstolene. Hvis du vil anlægge sag, skal det ske senest seks måneder efter, at afgørelsen er gjort offentlig.

Spørgsmål? Kontakt os

Natur og Klima

Mellemgade 15
5600 Faaborg

Telefon: 72 53 20 35

Send en mail

Skriv sikkert til os